BarcC Logo

Plannen maken

Strategie als bron van inspiratie

De omgeving verandert. Wat gisteren nog waar was, is vandaag achterhaald. Dit zet druk op uw strategie. Met behulp van ons heroriëntatie-format zorgt BarcC ervoor dat u op vlotte en doeltreffende wijze uw strategie en ondernemingsplan kunt herijken. Zodat u weer antwoorden heeft in plaats van vragen!

Het ideale ondernemingsplan geeft volgens ons niet alleen strategisch houvast, het is ook een bron van inspiratie voor de hele organisatie. We besteden daarom veel zorg aan het opstellen van een plan dat makkelijk leest, toegankelijk is en er ook nog eens aantrekkelijk uitziet. Dit stelt u in staat om uw eigen organisatie en partners mee te nemen in de verandering en te enthousiasmeren voor het nieuwe einddoel.

Zoiets is bij ons nooit een standaardklus. Het begint met het scherp krijgen van uw bedrijfsomgeving en de strategische dilemma’s waarmee u te maken heeft. Om vervolgens op oorspronkelijke manier te zoeken naar creatieve oplossingen die er echt toe doen. BarcC zorgt gedurende het hele traject voor een prettige, doeltreffende begeleiding. Zodat u uw handen vrij heeft om actief aan het denkproces deel te nemen. We stellen de juiste vragen, maken ingewikkelde data voor u inzichtelijk en wisselen analyse af met creativiteit. En uiteraard zetten we alles voor u op papier.

Strategische verkenning: breng uw strategische omgeving binnen één dag in kaart

Deze ééndaagse verkenning is bedoeld voor management- en directieteams die op overzichtelijke wijze hun strategische omgeving in kaart willen brengen. BarcC bereidt deze verkenning voor door relevante markttrends en -ontwikkelingen op een rij te zetten, maar ook door uw eigen data te analyseren. Dit zorgt ervoor dat we op de dag zelf versneld tot een overzicht komen van wat er allemaal in uw omgeving speelt en waar kansen en uitdagingen liggen. Op basis hiervan ontwikkelen we de contouren van een nieuw te volgen strategie, die niet alleen aansluit op uw bedrijfsomgeving maar vooral ook past binnen de identiteit en ambities van uw eigen organisatie.

Wat is de opbrengst van de dag?

  • Een helder overzicht van de strategische opgaven en uitdagingen die op uw bedrijf afkomen.
  • De contouren van een nieuw te volgen strategie, handig opgeknipt in één of meer strategische thema’s.
  • Een energieke, effectieve dag, waarbij analyse en creativiteit elkaar continu afwisselen.
  • Alle inzichten worden uitgewerkt aan de hand van een zogeheten ‘strategische kaart’ waarop uw bedrijfsomgeving en strategische thema’s visueel worden weergegeven.

Meer weten? Bel ons. Of laat een bericht achter. We vertellen je graag meer.

072 743 71 92 maakkennis@barcc.nl