BarcC Logo

Over ons

Andere bedrijven in hun kracht zetten

Dat is wat BarcC doet. Met een klein, betrokken team van ervaren adviseurs staan we onze klanten bij op het gebied van strategie, communicatie en innovatie. We helpen organisaties plannen te ontwikkelen en deze succesvol uit te voeren. Dat doen we op onze eigen, kenmerkende manier: bevlogen en betrokken, met persoonlijke aandacht, gevoel voor inhoud en altijd met een vleugje creativiteit. We zijn werkzaam voor verschillende sectoren in de profit en non-profit, met bijzondere aandacht voor woningcorporaties, gemeenten en pensioenfondsen.

DNA gedreven

Zoals wij van onze eigen kracht uitgaan, zorgen we ervoor dat onze klanten dat ook doen. Iedere organisatie zit anders in elkaar, met een eigen kenmerkende set van culturele genen die bepalen waar een bedrijf goed of zelfs uniek in is. We zoeken daarom altijd naar oplossingen die aansluiten op het DNA van uw organisatie.

Altijd een plan, altijd commitment

We weten als geen ander hoe hardnekkig vraagstukken binnen organisaties kunnen zijn. Om tot echte verandering te komen, zijn twee dingen nodig: een helder plan en het commitment van de mensen die ermee aan de slag gaan. Beide aspecten hebben onze focus. We helpen plannen te ontwikkelen die ambitieus zijn en energie geven. En we zorgen ervoor dat de betrokken teams over de juiste mindset, tools en vaardigheden beschikken om van hun eigen plan een succes te maken.

Omdat het prettig is iemand in uw hoek te hebben

In een tijd waarin organisaties zichzelf continu moeten veranderen en verbeteren, is het prettig iemand in uw hoek te hebben die houvast geeft en ondersteuning biedt. BarcC vervult deze rol. Wij zorgen ervoor dat u verder kunt. Door nieuwe inzichten te verschaffen, handige tools aan te reiken of door simpelweg uw eigen ideeën voor u te ordenen. En als het nodig is, kunnen we u werk uit handen nemen; zoals het uitwerken van communicatiemiddelen, het analyseren en presentabel maken van ingewikkelde data of het organiseren van bijeenkomsten.

We blijven niet plakken … maar komen graag terug

BarcC gelooft in empowerment. In plaats van afhankelijkheid te creëren, rusten we organisaties liever uit met de tools en de kennis om zelf tot successen te komen. Ons werk is dan ook pas geslaagd als wij na een klus weer weg kunnen. En zodra een nieuwe uitdaging zich aandient, denken we graag weer mee. Zo blijven we betrokken op de momenten dat we ertoe doen en verdwijnen we weer uit beeld als we niet nodig zijn. Met als resultaat een gezonde relatie voor de lange termijn.

Onze diensten